Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

5ημερη εκδρομή στη Βαρκελώνη: μια πολύχρωμη ζωντανή πόλη!!!




Αναχώρηση 10 Νοεμβρίου

Θέλετε να θαυμάστε τέχνη και αρχιτεκτονική, να γνωρίσετε μια προχωρημένη κουλτούρα, να γευτείτε γαστρονομικούς θησαυρούς; Η Βαρκελώνη είναι πάντα νέα, ωραία και τα έχει όλα!!!


Early booking εως 07 Σεπτεμβρίου!!!!!Περιορισμένες θέσεις!!!


1ηημέρα: 10/11/.Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και με την πτήση της Vueling (V78101 Αθήνα 1455 Βαρκελώνη 1700) ταξιδεύουμε για Βαρκελώνη. Έπειτα από τρεις ώρες προσγειωνόμαστε στη πόλη του Gaudi. Αφού παραλάβουμε τις αποσκευές μας θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας όπου θα μας περιμένει τοπικός ξεναγός ο οποίος θα είναι μαζί μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής μας και θα κατευθυνθούμε προς το ξενοδοχείο μας το οποίο βρίσκεται στη καρδιά της πόλης. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας και έπειτα βραδινή βόλτα για να έχουμε μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Βόλτα στη La Rambla και στη γότθικη συνοικία για να απολαύσουμε τα πρώτα tapas. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 11/11/.Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για τη ξενάγηση μας.Πρώτος μας σταθμός ο λόφος Μονζουίκ απ’ όπου μπορείτε να δείτε πανοραμικά όλη τη πόλη. Συνεχίζουμε προς το Ολυμπιακό χωριό & το Ολυμπιακό στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες το 1992. Επίσης θα επισκεφτούμε το ισπανικό χωριό (Poble Espanyolde Montjuic). Είναι ένα μικρό Ισπανικό χωριό με διαφορετικές γειτονιές οι οποίες αντιγράφουν το στυλ των σπιτιών και της αρχιτεκτονικής των διαφόρων περιοχών της Ισπανίας. Στο PobleEspanyol βρίσκεται επίσης μια ολόκληρη σειρά από εξειδικευμένα καταστήματα και εργαστήρια χειροτεχνίας στα οποία μπορείτε να δείτε μερικά από τα παραδοσιακά Ισπανικά προϊόντα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο πάρκο Γκουέλ που περιέχει δημιουργήματα του Gaudí όπως σιντριβάνια με δράκους όλα διακοσμημένα με το πολύχρωμο μαρμάρινο μωσαϊκό που χαρακτηρίζει την πόλη της Βαρκελώνης. Πίσω από τη βασική είσοδο θα βρείτε ένα τεράστιο φυσικό μπαλκόνι όπου και μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα σχεδόν όλη την πόλη της Βαρκελώνης. Μέσα στο πάρκο θα βρείτε ένα μικρό σπιτάκι στο οποίο ο ίδιος ο αρχιτέκτονας έχει μείνει σε κάποιο διάστημα της ζωής του. Συνεχίζουμε τη περιήγηση μας με το πούλμαν μας, όπου μπορούμε μεταξύ άλλων να δούμε το μνημείο του Κολόμβου στο λιμάνι και την Μπαρτσελονέτα. Στάση στη Sagrada Familia για να θαυμάσου το ημιτελές – για λίγο ακόμα – έργο του Gaudi. Μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Την υπόλοιπη μέρα μας θα περιηγηθούμε στο κέντρο της πόλης και μέσα στο σοκάκια της Γοτθικής συνοικίας με τα πόδια. Ελεύθερος χρόνος για δείπνο και βόλτα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

3η ημέρα:12/11/.Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο – θέατρο του διάσημου ζωγράφου Salvador Dali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που εκπνέουν τα έργα του από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Βγαίνοντας από το μουσείο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Παύλου. Θαυμάστε τη Γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε εκτός των άλλων το Μουσείο Κοσμημάτων καθώς και το Μουσείο Παιχνιδιών. Επόμενος σταθμός η Ιστορική πόλη της Χιρόνα, όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια του κάστρου και να δοκιμάσουμε μερικά ακόμα tapas. Τελευταίος σταθμός μας η μεσαιωνική πόλη της Besalu  , ένα πραγματικό διατηρημένο κάστρο του 12ου αιώνα . Κάνοντας βόλτα στο στα γραφικά του δρομάκια αισθάνεσαι σαν να είσαι σε άλλη εποχή . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4ηημέρα:13/11/.Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μερα.
Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το
Camp Nou και αν είστε τυχεροί ίσως φωτογραφηθείτε και με το

Messi. Μπορούμε να επισκεφτούμε την περίφημη ανοιχτή αγορά της Βαρκελώνης την La Boqueria για να απολαύσουμε εξωτικούς χυμούς. Μπορούμε να επισκεφτούμε μεταξύ άλλων το μουσείο του Πικάσο, το οποίο έχει ταξινομήσει τους πίνακες του Πικάσο με χρονολογική σειρά, από τις πρώτες ημέρες του μέχρι τα τελευταία του έργα. Η ταξινόμηση των πινάκων με αυτόν τον τρόπο μας δίνει μια συναρπαστική εικόνα για την ανάπτυξη του Πικάσο στο βάθος του χρόνου και μας δείχνει επίσης το πώς ανέπτυξε τα διακριτά του σχέδια τα οποία είναι διάσημα μέχρι και σήμερα. Κατηφορίζοντας από τη Las Ramblas παρατηρώντας τη Γοτθικη συνοικία στο πέρασμα μας θα καταλήξουμε στη περίφημη Barceloneta . Ο υπέροχος ξύλινος πεζόδρομος, η Rambla del Mar, που περνά πάνω από το νερό, ενώνει το Μνημείο του Κολόμβου, στο τέλος της Ράμπλας, με την Μπαρσελονέτα και προσφέρει τα πάντα. Θέα, καταστήματα, γιοτς, χλιδή, μα πάνω απ΄ όλα, ομορφιά και έναν τεράστιο αστακό από φάιμπεργκλας, το Γκαμπρίνους, το γλυπτικό δημιούργημα του Ξαβιέ Μαρικάλ. Ενα τεράστιο εμπορικό κέντρο χτίστηκε, στο άλλο άκρο της, το Maremagnum, με καταστήματα και εστιατόρια όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τη βόλτα σας και ίσως τα ψώνια σας! Πίσω από το εμπορικό κέντρο, βρίσκεται το περίφημο θέατρο – κινηματογράφος ΙΜΑΧ και βέβαια, το όνειρο όλων των φίλων της θάλασσας, το Ακουάριουμ, το ενυδρείο, που θεωρείται ως το μεγαλύτερο της Ευρώπης. ΄Εχει 11.000 ψάρια 450 διαφορετικών ειδών κ, 11 καρχαρίες και ένα διάδρομο 80 μέτρων, που τον διαβαίνεις και νοιώθεις ότι βρίσκεσαι στα βάθη των ωκεανών, έτσι όπως γύρω σου τριγυρνούν ψάρια και καρχαρίες. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

5η ημέρα:
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Με την πτήση της Vueling (VY8100 Βαρκελώνη 10:20 Αθήνα 14:55) θα επιστρέψουμε στην Αθήνα. Άφιξη στο Ελ.Βενιζέλος  με τις καλύτερες εντυπώσεις.

TΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €640 ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!!!

Περιλαμβάνονται:
ü  Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της VUELINGAIRLINES
ü  Φόροι αεροδρομίου επίναυλος καυσίμου
ü  Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
ü  4 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 3* σε κεντρικότατο ξενοδοχείο της  Βαρκελώνης (RAMPLAS) με πρωινό
ü  2 γεύματα σε τοπικό εστιατόριο σε πλούσιους μπουφέδες  ( την δεύτερη και τέταρτη ημέρα )
ü  Ταξιδιωτική ασφάλεια (Αστικής Ευθύνης) & Φ.Π.Α.
ü  Ελληνόφωνος Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Δεν περιλαμβάνονται:
û  Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και γενικά όπου απαιτείται
û  Ποτά – αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων.
û  Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
û  Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου €1 ανα διανυκτέρευση.

Ρωτήστε μας για την αεροπορική σας μετάβαση στην Αθήνα!!!

*  το πρόγραμμα ενδεχομένως τροποποιηθεί ως προς την σειρά των επισκέψεων










Δημοσίευση σχολίου

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search