Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

3μερη Εκδρομή στη Τήνο απ΄ευθείας από Ηράκλειο!!!

Τήνος το νησί της πίστης, της τέχνης και της φυσικής ομορφιάς, που όλοι κάποτε περάσαμε για να προσκυνήσουμε. Και φύγαμε τόσο γρήγορα…κλέβοντας φευγαλέα εικόνες από το φυσικό της κάλλος. Το νησί που έχει πολλά να σου φανερώσει. Τη φυσική ομορφιά, την καλλιτεχνική μαγεία, τον κοσμοπολίτικο αέρα, την ιερότητα, τη φιλοξενία.

Αναχώρησεις από Ηράκλειο 29 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €155!!!

1η μέρα 29/06.Συγκέντρωση το πρωί  στον επιβατικό σταθμό στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Τήνο.Αφιξη στη Τήνο στις 16.40 και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας 600 μ.απο το Ναό της Μεγαλόχαρης.Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος.Διανυκτέρευση.
2η μέρα  30/06. Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθείτε το Ναό της Μεγαλόχαρης και να κάνετε τη βόλτα σας στα γραφικά σοκάκια του νησιού.Συγκέντρωση το απόγευμα και επιβίβαση στο  πούλμαν για γνωριμία του νησιού με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του. Επίσκεψη στη Μονή Αγ.Πελαγίας και καφεδάκι στο παραδοσιακό χωριό Βόλαξ.Επιστρέφοντας στη Τήνο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το εργαστήριο παραδοσιακών γλυκών.Επιστροφή στη Χώρα και ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια .Διανυκτέρευση.
3η μέρα 01/07. Πρωινό  και ελεύθερος χρόνος εως τις 11.00 που θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για το λιμάνι.Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Ηράκλειο.Αφιξη στο λιμάνι του

Ηρακλείου γυρω στις 21.30.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ακτοπλοικά εισιτήρια Ηράκλειο-Τήνος-Ηράκλειο σε  οικονομική θέση.
Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με πρωινό σε μπουφέ
2 πρωινά.
Συνοδός του γραφείου μας με γνώσεις
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΦΠΑ   
                                   
           Παιδιά 0-4 δωρεάν.        Παιδιά 5-11 € 100                             

Δημοσίευση σχολίου

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search